Kytäjän Kartanon yrityspaketit

Kokouspaketti Kartanomaisemat

Yhdistä työ ja huvi! 

Työ ja huvi yhdistyvät saumattomasti all inclusive -kokouspaketti Kartanomaisemien avulla. Palaverin, ruokailujen ja majoituksen lisäksi pakettiin sisältyy eFatbike-retki Kytäjän kartanon historiallisilla mailla.


Kytäjän kokouspaketti kartanomaisemat on unohtumatonta ja elämyksellistä kokouspäivää etsivien valinta. Palaveri katetaan skandinaavisen tyylikkääseen Villa Jerusalemiin, joka tarjoaa kokoustilan lisäksi myös majoitustilaa kymmenelle hengelle.

Kokouksen jälkeen siirrytään virkistäytymään ohjatulle eFatbike-retkelle Kytäjän upeisiin ja historiallisiin järvimaisemiin. Ohjatun eFatbike-retken kesto on noin kolme tuntia, ja reitin varrella pysähdytään laavulle nauttimaan maittavia eväitä. Pyöräretken päätteeksi virkistäytymistä jatketaan Villa Jerusalemilla rantasaunan ja herkullisen illallisen merkeissä.

Upeaan Villa Jerusalemiin voit tutustua täällä: https://www.kytaja.fi/majoitu/luksushuvilat/villa-jerusalem/

Hinta

295€/hlö (sis Alv)

Minimiveloitus 10 henkilöltä, mutta pienemmätkin ryhmät ovat tervetulleita!
Kokouspakettiin sisältyy: 
-kokous Villa Jerusalemissa sekä kokoustarjoilut
-ohjattu eFatbike-retki sekä retkilounas Kytäjän maastossa
-sauna ja majoitus Villa Jerusalemissa
-illallinen
-aamupala

Huviretki

Saunaan ja syömään pyöräilyn jälkeen! 

Pyöräretken kautta saunaan, syömään ja viihtymään – Kytäjän Huviretkellä virkistäydytään kuvankauniin Kytäjärven ympäristössä.

Huviretki tarjoaa ensiluokkaisen tilaisuuden viettää tyhy-päivää, ryhmäyttää omaa työporukkaa tai rentoutua esimerkiksi kokouspäivän päätteeksi Kytäjän mahtipontisissa maisemissa.

Huviretki alkaa ja päättyy Rantasauna Huvituksella, jonka kompaktit tilat sopivat loistavasti niin oleskeluun kuin työskentelyyn. Saunalta siirrytään Kytäjän maastoon ohjatulle eFatbike-retkelle, jonka reitin varrella voidaan nauttia myös maittavista eväistä alueen sykähdyttävän luonnon ympäröimänä. Pyöräretken päätteeksi Huvituksella päästään nauttimaan herkullisesta ruoasta sekä palauttavista löylyistä alunperin 1930-luvulla rakennetun saunan lauteilla.

Kysythän majoitusvaihtoehdoista, mikäli mielit venyttää retken yöpymiseen asti – Kytäjältä löytyy niin hotellihuonetyyppistä majoitusta tarjoavat Uni Villat kuin tyylikkäästi jälleenrakennettu Villa Jerusalem.

Lämpimään rantausaunaan voit tutustua täällä: https://www.kytaja.fi/jarjesta-tilaisuus/rantasauna-huvitus/


Hinta

170€/hlö (sis Alv)

Minimiveloitus 10 henkilöltä, mutta pienemmätkin ryhmät ovat tervetulleita!

Huviretkeen sisältyy:
-Ohjattu eFatbike-retki sekä retkilounas Kytäjän maastoissa
-Rantasauna Huvituksen vuokraus
-Ruokailu saunalla
Ota yhteyttä tällä lomakkeella