Ohjatut retket

Ota kertaheitolla kaikki ilo irti paksurenkaisista ja lähde ohjatulle retkelle retkiriemukkaan henkilökuntamme opastamana! Sveitsi Rentin ohjatulla retkellä takuulla viihdyt - ja yllätyt!  Ps. nämä eivät ole safareita... vaan paljon enemmän...

Räätälöimme retkipaketin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aikaisempaa maastopyöräilykokemusta ei tarvita. Reitin varrella on mahdollisuus pysähtyä nauttimaan maittavia retkieväitä isoon tai pieneen nälkään.

 

Fatbike-Laavupalaverit ja johtoryhmäkokoukset

Luonnossa ajatus virtaa ja maastopyöräilystä saa mukavaa lisäboostia päivään. Sveitsi Rentin laavupalaveri sisältää pyöräilyä upeissa Usmin ja Kytäjän maastoissa ja pyöräilyreitin varrella pidämme palaveri-ja evästauon Kaksoislammin, Iso-Karhun tai Iso-kypärän lammen rannalla. Reitti on pääosin helppoa leveää metsätietä, joka sopii hyvin myös ensikertalaisille. Laavupalaverieväinä voi olla kahvit ja pullat, tai sitten isompaan nälkään kermainen lohikeitto saaristolaisleivällä. Rakennamme palaverieväät asiakkaan toiveiden mukaisesti ja eväsvaihtoehtoja on useita. Laavupalaverin kokonaiskesto voi olla 2-3 tuntia. Pyydä tarjous laavupalaverista sähköpostilla myynti@sveitsirent.fi tai sivun alareunassa on myös yhteystietolomake, jolla voit ottaa yhteyttä. 

 

eFatbike-retki metsämenulla

Lähde nauttimaan upeista maisemista eFatbiken kyydissä. Reitin varrella pääsemme ihastelemaan kauniita lampimaisemia ja pysähdymme herkuttelemaan erähenkisen metsämenun luonnon keskellä.  Metsämenun pääruokavaihtoehtoja on useita ja jälkiruokakahvit kuuluu menuun. Retki ei vaadi aiempaa kokemusta. Annamme huolellisen perehdytyksen pyöriin ja opastusta tapahtuu myös retken aikana. Retki on osallistujalle varmasti ikimuistoinen elämys! Kesto 2,5-3 tuntia.  Pyydä tarjous retkestä sähköpostilla myynti@sveitsirent.fi tai sivun alareunassa on myös yhteystietolomake, jolla voit ottaa yhteyttä.

 

eFatbike-pyöräilyyn tutustuminen!

Järjestämme myös lyhyempiä ohjattuja ajoja Sveitsin lähimaastoissa. Lyhyt tunnin eFatbike-pyrähdys sopii esimerkiksi Hotellissa kokoustaville, jotka kaipaavat pientä taukoa palaverista ja raitista ilmaa. Lyhyt ohjattu ajo sopii myös ryhmille, jotka haluavat ensimmäistä kertaa kokeilla sähköpyöräilyä turvallisesti ohjattuna. Ohjatun tunnin jälkeen olet jo melkein sähköpyöräilyn ammattilainen! 

 

Ota yhteyttä ohjatusta retkestä
Kerro ainakin ryhmäkoko ja ajankohtatoive - vastaamme muutaman arkipäivän kuluessa

Asiakaskokemuksia


Lähdettiin Sveitsi Rentin vetämälle retkelle Kytäjän maisemiin. Ensikokemus sähköavusteisella fatbikella hiukan jännitti. Mitenkä niillä oikein toimitaan ja miten se sähkömoottori avustaa polkemisessa, lähteekö keulimaan?  Mutta Sveitsi Rentin oppaat neuvoivat meille kuinka toimitaan. He olivat myös laatineet oivallisen tutustumisen pyöriin alkuun.
Ja meidän 20 hengen ’äijäkööri’ innostui niin, että pyysimme jo ekan puolituntisen jälkeen päästä idyllisiltä metsäteiltä haastavampaan maastoon. Joku meistä puhui kauniin metsälammen kiertämisestä. Oppaita ilahdutti meidän villiintynyt riemu maastofillaroinnista. Varmistelivat kuitenkin, että ymmärsimme suokuran roiskuvan kun rouheaan maastoon mennään. Sanottiin ”juu, roiskeita saa tulla naaman koristeeksi”.

Totta vie meillä oli kivaa!

Parin tunnin fillarointi meni kuin siivillä. Palatessa kuraiset pyörät jätettiin hiukan haikeana, mutta erittäin tyytyväisenä. Jatkettiin siitä hotelliin saunomaan ja kertaamaan kokemuksia. Oltiin kuin pikkupojat ja moni meistä sanoi tulevansa pian uudestaan. 
3.9.2021

Kylmänen Arto

Vaisala Oyj, kehityspäällikkö