Fatbike-mallistomme

Kukapa ei tuntisi oloansa paremmaksi liikkuessa luonnossa ja pysymällä aktiivisena. Me olemme ylpeitä voidessamme tarjota
ensiluokkaiset fatbiket ympärivuotiseen käyttöön. Fatbikemme sopivat kaikentasoisille liikkujille. Me opastamme ja ohjeistamme pyörien käytössä, jotta matkaan voi lähteä turvallisin ja luottavaisin mielin. Annamme tarvittaessa myös reittivinkit omatoimiajoon.

2020 Helkama FE11

Mallistomme lippulaiva. E-fatbike, joka on varustettu joustokeulalla. Fe11-mallissa on Shimanon tehokkain moottori ja akkukapasiteettia riittää lähes koko päiväksi. Pyöriä on kaksi kappaletta kahdessa eri runkokoossa. Pienempi runkokoko sopii kuskille 160-180cm ja suurempi 175-190cm. Väri musta. Kotimainen Helkama.

2020 Helkama FE10

Laadukas e-fatbike. Sopii urheiluun, retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Tarvitseeko muuta tietää? Tarkemmat speksit: Shimanon vääntävä ja erittäin tehokas moottori ja integroitu akku. Sähköavustus 25km/h.  Runkokoot 145cm kuskista ylöspäin.  Näitä Sveitsi Rentillä yhteensä 12 kpl. Värit valkoinen ja harmaa. Kotimainen Helkama. 

2020 Insera Wampa

  • Perusvarma ja huikean hyvä fatbike. Tässä ei ole sähköä, eli menee hyvin kuntoilusta! Runkokoot 145 cm kuskista ylöspäin. Näitä Sveitsi Rentillä yhteensä 6 kpl. 

Lastenkuljetuskärry

  • Koko perhe pyöräilemään/retkelle.
    Lastenkuljetuskärry 1-2 lapselle. Kärry on tukeva, alumiinirunkoinen, pehmustetulla matkustajan istuimella. 

Ota yhteyttä!

Sähköposti
Soita tai WhatsAppaa