Ohjatut retket

Tykypäivät ja yritystapahtumat ohjatusti Hyvinkään Usmin ja Kytäjän maisemissa

Laavupalaverit ja johtoryhmäkokoukset

Luonnossa ajatus virtaa ja mieli virkistyy. Laavupalaveri on oiva ratkaisu rennompaan kokoustamiseen. Kokoa tiimi yhteen ja tulkaa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta eFatbikeilla ja kiireettömästä hetkestä kauniin maiseman äärellä. Järjestämme myös herkulliset eväät laavulle. 
5-15hlö / Kesto 1.5-3h
Tarjoilut räätälöitävissä

Ohjattu retki maittavalla menulla

Mikä sen parempaa, kuin pyöräilyn lomassa pysähtyä veden äärelle nauttimaan höyryävä lohikeitto ja kupponen kahvia tuoreella korvapuustilla... Sopivan mittainen evästauko antaa kivaa lisäboostia ja matka eFatbikella jatkuu hymyssäsuin! Tarjolla on vaihtoehtoja myös pienempään nälkään.
5-15hlö / Kesto 1.5-3h
Tarjoilut räätälöitävissä


Keskitytäänkö pelkkään ajamiseen?

Sähköpyöräilyyn tutustuminen

Järjestämme myös lyhyempiä tutustumisajoja eFatbike-pyöräilyyn Sveitsin lähimaastoissa. Lyhyempi lenkki sopii esimerkiksi Hotel Sveitsissä kokoustaville, jotka kaipaavat pientä happihyppelyä ja raitista ilmaa kiireisen työpäivän keskelle. Tämä sopii myös ryhmille, jotka haluavat ensimmäistä kertaa kokeilla sähköpyöräilyä turvallisesti ohjattuna. Ohjatun tunnin jälkeen olet jo melkein sähköpyöräilyn ammattilainen!
Kesto 1-1.5h
5-15 hlö

Kytäjän Kartanon yrityspaketit

Yhteistyössä Kytäjän kanssa

Asiakaskokemuksia

Lähdettiin Sveitsi Rentin vetämälle retkelle Kytäjän maisemiin. Ensikokemus sähköavusteisella fatbikella hiukan jännitti. Mitenkä niillä oikein toimitaan ja miten se sähkömoottori avustaa polkemisessa, lähteekö keulimaan? Mutta Sveitsi Rentin oppaat neuvoivat meille kuinka toimitaan. He olivat myös laatineet oivallisen tutustumisen pyöriin alkuun.
Ja meidän 20 hengen ’äijäkööri’ innostui niin, että pyysimme jo ekan puolituntisen jälkeen päästä idyllisiltä metsäteiltä haastavampaan maastoon. Joku meistä puhui kauniin metsälammen kiertämisestä. Oppaita ilahdutti meidän villiintynyt riemu maastofillaroinnista. Varmistelivat kuitenkin, että ymmärsimme suokuran roiskuvan kun rouheaan maastoon mennään. Sanottiin ”juu, roiskeita saa tulla naaman koristeeksi”.

Totta vie meillä oli kivaa!

Parin tunnin fillarointi meni kuin siivillä. Palatessa kuraiset pyörät jätettiin hiukan haikeana, mutta erittäin tyytyväisenä. Jatkettiin siitä hotelliin saunomaan ja kertaamaan kokemuksia. Oltiin kuin pikkupojat ja moni meistä sanoi tulevansa pian uudestaan.

Kylmänen Arto

Vaisala Oyj

 

Kenelle sopii?

Ohjatut eFatbike-retket sopivat kaikille, jotka ovat joskus ajaneet tavallista pyörää. Mitään aikaisempaa kokemusta eFatbikeista ei vaadita.  Alkuperehdytyksessä ohjaajamme käy ryhmän kanssa läpi pyörien ominaisuudet, käytön, säädöt ja turvallisen ajotavan. Perehdytystä ja opastusta tapahtuu myös reitillä koko matkan ajan. Pidämme tasaisin väliajon taukoja ajon aikana. Emme pidä kiirettä, vaan etenemme rauhallista vauhtia ja suunnittelemme reitin lähtökohtaisesti aina helpoksi. Jos koko ryhmän toive on, että ajetaan pienempiä ja haastavampiakin metsäpolkuja, on siitä hyvä mainita jo varauksen yhteydessä, jotta osaamme suunnitella reitin toiveiden mukaan. Ohjatut retkemme eivät myöskään vaadi hyvää kuntoa, koska sähköavustus tekee työn puolesta ;-)

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Yhteistyössä