Ohjatut retket

Elämyksellinen maastopyöräily laadukkailla sähköfatbikeilla, osaavan oppaan johdolla.Tykypäivät ja yritystapahtumat upeissa maisemissa.
Laavupalaverit ja ryhmäkokoukset

Luonnossa ajatus virtaa ja mieli virkistyy. Laavupalaveri on oiva ratkaisu rennompaan kokoustamiseen. Kokoa tiimi yhteen ja tulkaa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta eFatbikeilla ja kiireettömästä hetkestä kauniin maiseman äärellä. Järjestämme myös herkulliset eväät laavulle. 
Kesto 1,5- 3h
Tarjoilut räätälöitävissä toiveidenne mukaan.

Ohjattu retki maittavalla menulla

Mikä sen parempaa, kuin pyöräilyn lomassa pysähtyä luontoon nauttimaan höyryävä lohikeitto ja kupponen kahvia tuoreella korvapuustilla... Sopivan mittainen evästauko antaa kivaa lisäboostia ja matka eFatbikella jatkuu hymyillen! Tarjolla on vaihtoehtoja kahvitauosta eräkokin valmistamaan menukokonaisuuteen.
Kesto 1,5- 3h
Tarjoilut räätälöitävissä toiveidenne mukaan.

Keskitytäänkö pelkkään ajamiseen?

Sähköpyöräilyyn tutustuminen

Järjestämme myös lyhyempiä tutustumisajoja eFatbike-pyöräilyyn Sveitsin lähimaastoissa. Lyhyempi lenkki sopii esimerkiksi Hotel Sveitsissä kokoustaville, jotka kaipaavat pientä happihyppelyä ja raitista ilmaa kiireisen työpäivän keskelle. Tämä sopii myös ryhmille, jotka haluavat ensimmäistä kertaa kokeilla sähköpyöräilyä turvallisesti ohjattuna. Ohjatun tunnin jälkeen olet jo melkein sähköpyöräilyn ammattilainen!

Pyöräillään upeilla Hyvinkään Sveitsin ja lähiseudun maastopyöräilyreiteillä. Tapahtuma sopii kaiken tasoisille. Reitti ja kesto suunnitellaan teidän taitotasojen ja toiveidenne mukaisesti.

Kytäjän Kartanon yrityspaketit

Yhteistyössä Kytäjän kanssa

Kenelle sopii?

Ohjatut eFatbike-retket sopivat kaikille, jotka ovat joskus ajaneet tavallista pyörää. Mitään aikaisempaa kokemusta eFatbikeista ei vaadita.  Alkuperehdytyksessä ohjaajamme käy ryhmän kanssa läpi pyörien ominaisuudet, käytön, säädöt ja turvallisen ajotavan. Perehdytystä ja opastusta tapahtuu myös reitillä koko matkan ajan. Pidämme tasaisin väliajon taukoja ajon aikana. Emme pidä kiirettä, vaan etenemme rauhallista vauhtia ja suunnittelemme reitin lähtökohtaisesti aina helpoksi. Jos koko ryhmän toive on, että ajetaan pienempiä ja haastavampiakin metsäpolkuja, on siitä hyvä mainita jo varauksen yhteydessä, jotta osaamme suunnitella reitin toiveiden mukaan. Ohjatut retkemme eivät myöskään vaadi hyvää kuntoa, koska sähköavustus tekee työn puolesta ;-)

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Yhteistyössä