Yritystapahtumat

Järjestämme mieleenpainuvat yritystapahtumat erikokoisille porukoille. Sopivasti vauhdikasta menoa, upeita maisemia, herkulliset tarjoilut ja yhdessä vietettyä laatuaikaa, niistä on suositut retkemme tehty. Kokeneet oppaamme ovat mukananne ja apunanne koko tapahtuman. Sveitsi Rentin retket pyörivät ympäri vuoden, kausittain vaihtuvin aktiviteetein. Sähköfatbikeilla retkeilemme ympärivuoden. Talvikaudella järjestämme lisäksi lumikenkäretkiä. Kesäkaudella valikoimaamme kuuluvat packraft- ja sup melontaseikkailut. 

Retkiesimerkkejä

Metsämenu Retki

Tällä retkellä poljemme sähköfatbikeilla metsän siimekseen nauttimaan eräkokin valmistamasta herkullisesta
3 ruokalajin metsämenusta.  
  • Kesto: 3 tuntia.  
  • Ryhmäkoko: 1 - 40 hlö (isommat porukat kysy lisää)

Kaffetauko Retki

Tällä retkellä polkaistaan rento lenkki, sähköfatbikeilla.  Matkan varrella pysähdytään nauttimaan leppoisasta kaffetauosta luonnon helmassa.
  • Kesto: 2 tuntia.
  • Ryhmäkoko: 1 - 40 hlö (isommat porukat kysy lisää)

Pelkkää Pyöräilyä

Pelkkä pyöräily sopii mainiosti, kun hakusessa on sitä itseään, eli pelkkää pyöräilyä. Retkellä tutustutaan maastopyöräilyn saloihin. Sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneille kuskeille. 
  • Kesto: 1 - 3 tuntia
  • Ryhmäkoko 1 - 40 hlöä (isommat porukat kysy lisää)
Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Kenelle sopii?

Ohjatut eFatbike-retket sopivat kaikille, jotka ovat joskus ajaneet tavallista pyörää. Mitään aikaisempaa kokemusta eFatbikeista ei vaadita.  Alkuperehdytyksessä ohjaajamme käy ryhmän kanssa läpi pyörien ominaisuudet, käytön, säädöt ja turvallisen ajotavan. Perehdytystä ja opastusta tapahtuu myös reitillä koko matkan ajan. Pidämme tasaisin väliajon taukoja ajon aikana. Emme pidä kiirettä, vaan etenemme rauhallista vauhtia ja suunnittelemme reitin lähtökohtaisesti aina helpoksi. Jos koko ryhmän toive on, että ajetaan pienempiä ja haastavampiakin metsäpolkuja, on siitä hyvä mainita jo varauksen yhteydessä, jotta osaamme suunnitella reitin toiveiden mukaan. Ohjatut retkemme eivät myöskään vaadi hyvää kuntoa, koska sähköavustus tekee työn puolesta ;-)

Yhteistyössä