AKTIVITEETIT
Pyöräily sähköavusteisella eFatbikella on hauska ja sopivasti vauhdikas tapa virkistäytyä kauniissa luonnossa. Sveitsi ja sen lähimaasto tarjoavat mahtavia maisemia ja upeita maastopyöräilyreittejä. Lähde mukaan ohjatulle retkellemme tai vuokraa pyörä omatoimiseen ulkoiluun. Meiltä vuokraat myös gravel- pyörät, tavalliset fatbiket ja lasten fatbiket. 

Packraft

Uusi jännittävä ja hauska tapa liikkua luonnossa. Packraftin eli reppulautan avulla yhdistät patikoinnin, melonnan ja vaikkapa pyöräilyn. Lautta on helppo ja turvallinen meloa ja erittäin kevyt kantaa. Kytäjä- Usmin erämaiset vesistöt ja Vantaanjoen kiemurtelevat jokireitit suorastaan kutsuvat seikkailuun.

SUP- Lautailu

Suppailu on hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto, joka sopii niin nautiskelijoille, kuin kuntoaan kohottaville sporttaajille. Lähimmät suppailukohteet löytyy Kytäjältä ja Sääksistä. Rentouttava ja hauska tapa viettää kesäpäivää yksin tai porukalla!

Talviaktiviteetit

Talvikaudella pääset kokemaan pohjoisen tuntureillakin suositun talvilajin Hyvinkään Sveitsissä. Huollettu talvipyöräilyreittimme kiemurtelee kauniin Sveitsin metsän alueella.  Tule ja koe unohtumaton talvinen seikkailu. Talvella valikoimassamme on sähköpyörien lisäksi lumi- ja liukulumikengät. Jääkauden muokkaamat Sveitsin harjanteet ja Kytäjä- Usmin erämaiset metsät sopivat täydellisesti myös talviseen ulkoiluun.

Ohjatut retket

Retkillämme pääset nauttimaan upeista luontokohteista haluamallasi tavalla - eri vuodenaikoina. Haluaisitko kokea mahtavia maastopyöräilyreittejä sähköfatbiken selässä vai mieleenpainuvan melontaseikkailun packrafteilla tai sup- laudalla? Toteutamme retkiä koko eteläisen Suomen alueella ja räätälöimme tapahtuman toiveidenne mukaan.
Lue lisää

Vuokraamo

Suuntaa upeaan luontoon laadukkailla välineillä!
  • eFatbiket, Fatbiket, Gravel- pyörät, lasten Fatbiket
  • Packraftit, SUP-laudat
  • Lumi- ja liukulumikengät
Henkilökunnaltamme saatte aina opastuksen välineisiin, sekä parhaat reittivinkit. Kuljetamme kalustoamme tarvittaessa myös luoksenne.
Lue lisää