Melonta

Seikkailuhenkinen tapa kokea luonnon kauneus uudesta näkökulmasta. Melonta tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua, rentoutua ja nauttia veden läheisyydestä sekä ympäröivästä luonnosta. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut meloja, Suomen upeat melontareitit tarjoavat jokaiselle jotakin.

Melontareitit

Hyvinkäällä ja lähialueella on lukuisia melontakohteita. Kytäjä- Usmin Suolijärvi patoineen ja erämaiset pienet lammet, Vantaanjoessa ja Kytäjoessa pääsee nauttimaan virtaavasta vedestä, kirkasvetinen Sääksi on myös kaunis melontakohde. Reittien varrelta löydät usein myös mukavia taukopaikkoja, joissa voit levähtää ja nauttia eväistäsi. 

Packraft

Uusi, jännittävä ja hauska tapa liikkua luonnossa! Packraftit, eli reppulautat, avaavat oven aiemmin tavoittamattomiin luontokohteisiin.

Packraft on kevyt ja helposti mukana kulkeva kajakki, joka mahdollistaa monipuoliset seikkailut erämaassa. Lautat ovat vakaita ja turvallisia meloa. Se on erityisen kätevä silloin, kun haluat ylittää vesistöjä tai meloa osan matkasta. 

Sup- lautailu

SUP-lautailu on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Se on loistava tapa nauttia vedestä ja treenata samalla koko kehoa. SUP-lautailu onnistuu niin tyynillä lammilla kuin hieman virtaavammillakin vesillä.

Ohjatut melontaretket

Packraft
Anna virran viedä! Lähde Packraft-seikkailuun. Retkellä liikutaan pääosin meloen ja välillä lyhyitä matkoja kävellen - lauttaa kantaen. Packraft- retkiä järjestetään virtaavissa vesissä tai niiden avulla voidaan kiertää useamman pienen vesistön reitti. Aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Lautat ovat vakaita ja turvallisia meloa, sekä erittäin kevyitä kantaa. Kokeneet oppaamme johdattavat lajin saloihin, huolehtivat turvallisuudesta ja varmistavat, että nautitte jokaisesta hetkestä.

SUP
Rentouttava suppailuretki on luontonautiskelijan ykkösvalinta. Kevyttä kuntoilua ja hyvänolon tavoittelua. Kiireettömällä retkellämme suppaillaan suojaisilla vesillä tai mutkittelevilla jokireiteillä, ihaillen samalla upeita maisemia. Lajin pariin pääsee mukavasti osaavien ohjaajien neuvoilla eikä aiempaa kokemusta tarvita. He myös huolehtivat siitä, että retkestä muodostuu sekä nautinnollinen että turvallinen elämys. Tämä aktiviteetti on loistava tapa virkistäytyä kauniissa luonnossa.

Retkiin voidaan sisällyttää lisäpalveluina mm. erilaisia tarjoiluja, eräkokin valmistama menu, sauna yms.
KYSY LISÄÄ!

Vuokravälineet vesille

Packraftit ja SUP-laudat löydät valikoimastamme kesäkaudella. Vuokraamostamme saat kaiken tarvittavan omatoimista melontaseikkailua varten. 

Tervetuloa vuokraamaan!

Yhteistyökumppanimme Melomo

" Jo vuosien ajan me olemme packrafteilla kokeneet unohtumattomia hetkiä luonnon rauhassa ja halusimme tuoda tämän harrastuksen kaikkien saataville. Olitpa sitten suuntaamassa melontavaellukselle, kalastamaan, metsästämään tai ihan vain arkea karkuun kotikaupunkisi vesistöihin, tulet ihastumaan “reppulautan” helppouteen. Useissa luonnonläheisissä ammateissa packraftit toimivat myös luotettavina ja näppärinä työvälineinä."

Melomo - Suomen ainoa packraft-erikoisliike