Avoimet maastopyöräilyretket vko 27

Järjestämme kaikille avoimia ohjattuja maastopyöräilyretkiä joka päivä heinäkuun ajan. Retken kesto on noin kaksi tuntia ja hinta 45€/hlö. Hinta sisältää sähköpyörävuokrauksen, Sveitsi Rentin ohjaajan ja opastuksen sekä kypärän. Tarvitset mukaasi vain maastopyöräilyyn soveltuvan ja sään mukaisen vaatetuksen sekä vesipullon. Retkien reitit, teemat ja aikataulut vaihtelevat päivittäin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408403739

Retkiohjelmamme viikolle 27.

Maanantai 3.7. klo 17-19 Hyvinkään ympäriajo.
Tiistai 4.7. klo 17-19 Uintiretki Rutikalle.
Keskiviikko 5.7. klo 10-12 Jäätelöretki Kaksoislammille.
Torstai 6.7. klo 17-19 Uintiretki Kiiskilammelle.
Perjantai 7.7. klo 16-18 Uintiretki Usminjärvelle.
Lauantai 8.7. klo 10-12 Jäätelöretki Iso-Karhulle.
Sunnuntai 9.7. klo 16-18 Uintiretki Sääksissä.

Uintiretkillämme on tietenkin mahdollisuus pulahtaa uimaan, joten uima-asu ja pyyhe tulisi olla silloin mukana. Jäätelöretkille varaamme jäätelöt mukaan edelliseen päivään mennessä ilmoittautuneille. Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset erityisruokavaliot. Retken lähtöpaikkana on toimipisteemme Hotelli Sveitsin kulmalla Härkävehmaankatu 4 Hyvinkää. Poikkeuksena sunnuntai, jolloin starttaamme Sääksin uimarannan parkkialueelta. Sääksjärventie 30 Nurmijärvi.

Osallistujamäärä on rajoitettu pyörätilanteen mukaan. Sveitsi Rentillä on toiminnan vastuuvakuutus ja olemme vakuuttaneet kalustomme vahinkojen varalle. Retkelle osallistuvat vastaavat omasta tapaturmavakuutuksesta.