Paljon uutta vuokrattavaa.

Kesän aikana uudistimme vuokrakalustoamme ja lisäsimme valikoimaamme uusia tuotteita. Vanhemmat sähköpyörät saivat väistyä uusien tieltä.

Uunituoreet Helkama FE12- eFatbikemme ovat olleet ajossa nyt elokuun alusta lähtien. Uudistettu runkomuotoilu, markkinoiden yksi tehokkaimmista moottoreista ja suuri 630Wh akku, takaavat mahtavan pyöräilykokemuksen pidemmillekin maastoretkille.

Sähköpyörien lisäksi vuokraamme myös paremmin kuntoiluun ja retkeilyyn soveltuvia Spesializedin gravel- pyöriä. Gravel- pyörät ovat kevyitä, monikäyttöisiä ja useille ajoalustoille sopivia menopelejä. Reittivaihtoehtoja on loputtomasti, maantiestä helppoihin polkuihin. Retkeilyvälineet kulkee myös helposti matkassa mukana.

Ensimmäiset vesiurheiluvälineemme ovat laadukkaita Joben SUP-lautoja. Jokapaikkaan ja koko perheelle suunnitellut Yarra 10.6 laudat ovat mukavan vakaita, mutta ketteriä ja kevyitä meloa. Laudan kantavuus 140 kg mahdollistaa melonnan lapsen, koiran tai retkivälineiden kanssa. Koko SUP- lauta paketti tarvikkeineen kulkee kätevästi yhdessä isossa selkärepussa.

Järjestämme SUP- laudoilla myös ohjattuja retkiä.

Kaikkiin uutuuksiin olemme räätälöineet pakettihintoja myös pidempiä vuokrauksia silmällä pitäen. Tervetuloa kokeilemaan!