Sveitsin Talvipyöräilyreitti on avattu!

Iloisia talvipyöräily uutisia!

Sveitsin talvipyöräilijöille ja kävelijöille suunniteltu monikäyttöreitti on nyt avattu. Reitti on lanattu läpi, sekä merkattu kauttaaltaan. Lähtö- ja päätepiste on Sveitsi Rentin toimipisteellä Hotel Sveitsin nurkalla. Reitille pääsee kätevästi myös Sveitsin Hiihtokeskukselta.

Reittivaihtoehdot:

- Punaisella värillä merkitty talvireitin pisin versio (10km) kiemurtelee Sveitsin metsän halki Hiihtokeskuksen suuntaan ja palaa sieltä Härkävehmaansuon kautta takaisin hotellille. Reitti tarjoaa upean talvisia maisemia ja paikoitellen myös kivan haastavia polkuja. Matkan varrelta löytyy Hyvinkään kaupungin nuotiopaikka Härkävehmaansuolla ja reitiltä on mahdollisuus poiketa Sveitsin Hiihtokeskuksen rinnekahvioon.

- Keltaisella merkitty lyhyempi versio (5,4km) kulkee pääosin Sveitsin ulkoilureittejä. Reitti on hauska ja helppo ajaa ja soveltuu kaikentasoisille ajajille.
 
- Valkoisella on merkitty yhteydet Hotel Sveitsin ja Härkävehmaansuon nuotiopaikan välille, sekä pistoreitti Hiihtokeskukselle.

Huollamme Sveitsin monikäyttöreittiä säännöllisesti läpi talven ja vuokraamomme palvelee varausten mukaan joka päivä klo 10-18.

Oikein paljon tervetuloa kokemaan talvipyöräilyn iloa Hyvinkään Sveitsiin!

Yhteistyössä Hyvinkään kaupunki.