Talvipyöräily Sveitsissä

Nyt voit kokea pohjoisen tuntureillakin suositun talvilajin Hyvinkään Sveitsissä. Huollettu talvipyöräilyreittimme kulkee lumoavan kauniin Sveitsin metsän läpi. Tule ja koe unohtumaton talvinen seikkailu.

Monipuoliset Reitit

  • Huolletut ja merkityt maastopyöräilyreitit ympäri vuoden! Reittejä aloittelijoille ja kokeneimmillekin kuskeille. Voit valita reitiksesi helppoa ja leppoisaa latupohjaa, nopeatempoista neulaspolkua tai vaativampiakin enduropätkiä. Sveitsi Rentin henkilökunta auttaa mielellään reittivalinnoissa.
  • Toimistoltamme saat kartan Kytäjä-Usmin maastopyöräilyreiteistä. Lisäksi gpx. jälkiä löytyy Hyvinkään alueen reitteihin esim. jalki.fi sivustolta tai Outdooractive sovelluksesta.
  • Talvella toimipisteeltämme lähtee huollettu monikäyttöreitti joka on tarkoitettu niin pyöräilijöille, kuin kävelijöillekin. Reitti menee läpi upean Sveitsin metsän ja sisältää niin helpompia, kuin haastavampiakin osuuksia. Reitin varrelta löytyy kaksi nuotiopaikkaa: Härkävehmaansuon kota ja Sveitsin Hiihtokeskuksen kota. Lisäksi Sveitsin Hiihtokeskukselta löytyy talviaikaan avoinna oleva Rinnekahvila/ravintola Matterhorn.
Lisää reitteihin voit tutustua täällä: https://www.outdooractive.fi/fi/source/sveitsi-rent/804304552/#dmdtab=oax-tab4
Reittivinkkejä: 


Talvipyöräilyreitti lyhyt: https://out.ac/3vomdB
- Kauniissa Sveitsin metsässä kulkeva lyhyempi (5km) ja helpompi versio talvipyöräilyreitistä. Merkattu keltaisella värillä.

Talvipyöräilyreitti pitkä: https://out.ac/3vomax
- Pidempi versio (10km) talvipyöräilyreitistä kulkee upean Sveitsin metsän läpi kohti Sveitsin Hiihtokeskusta. Reitti on monimuotoisempi. Haastavuutta reitille tuo kivasti mutkittelevat polut sekä mäet.

Karhujen pyörähdys: https://out.ac/3vonIa

- Merkitty reitti Karhujen Pyörähdys n.15 km. Reitin varrella on Kaksoislammit, jossa on laavu ja tulentekopaikka upealla lampimaisemalla. Reitti on leveää hiekkatietä ja sopii kaiken tasoisille. Reitillä haastetta kaipaaville on k18 MTB-oikaisu (kierrettävissä).

Kytömetsän pyörähdys: https://out.ac/3von4k
- Merkitty reitti Kytömetsän pyörähdys n. 30 km. Reitin varrelta löytyy paljon upeita taukopaikkoja vesistöjen äärellä. Reitti on pääosin helppokulkuista latupohjaa/metsäautotietä. Vinkkinä Kiiskilampi taukopaikka!

Erkylänkierto: https://out.ac/3vonGB
- Upeita maisemia ja haasteita tarjoava Erkylänkierto on kokeneemman pyöräilijän valinta. Reitti kulkee pitkin Erkylän vauhdikkaita neulaspolkuja ja leppoisampia hiekkatiepätkiä kauniissa maalaismaisemissa. Reitti on pituudeltaan noin. 30km.

OUTDOORACTIVE-sovelluksessa käyttäjältämme "Sveitsi Rent" löytyy paljon lisää reittivaihtoehtoja. Katso kaikki reittivinkkimme täältä: https://www.outdooractive.fi/fi/source/sveitsi-rent/804304552/#dmdtab=oax-tab4