MAASTOPYÖRÄILY

Pyöräily sähköavusteisella eFatbikella on hauska ja sopivasti vauhdikas tapa virkistäytyä kauniissa luonnossa. Sveitsi ja sen lähimaasto tarjoavat mahtavia maisemia ja upeita maastopyöräilyreittejä. Lähde mukaan ohjatulle retkellemme tai vuokraa pyörä omatoimiseen ulkoiluun. Meiltä vuokraat myös gravel- pyörät, tavalliset fatbiket ja lasten fatbiket.

Monipuolinen ja laaja reitistö

  • Huolletut ja merkityt maastopyöräilyreitit ympäri vuoden! Reittejä aloittelijoille ja kokeneimmillekin kuskeille. Voit valita reitiksesi helppoa ja leppoisaa latupohjaa, nopeatempoista neulaspolkua tai vaativampiakin enduropätkiä. Sveitsi Rentin henkilökunta auttaa mielellään reittivalinnoissa.
  • Toimistoltamme saat kartan Kytäjä-Usmin maastopyöräilyreiteistä. Lisäksi gpx. jälkiä löytyy Hyvinkään alueen reitteihin esim. jalki.fi sivustolta tai Outdooractive sovelluksesta.
  • Talvella toimipisteeltämme lähtee huollettu monikäyttöreitti joka on tarkoitettu kaikille ulkoilijoille. Reitti menee läpi upean Sveitsin metsän ja sisältää niin helpompia, kuin haastavampiakin osuuksia. Reitin varrelta löytyy kaksi nuotiopaikkaa: Härkävehmaansuon kota ja Sveitsin Hiihtokeskuksen kota. Lisäksi Sveitsin Hiihtokeskukselta löytyy talviaikaan avoinna oleva Rinnekahvila/ravintola Matterhorn.
Reittimme löytyvät OUTDOORACTIVE-sovelluksessa Sveitsi Rent- käyttäjältä.
Tutustu lisää reitteihin
Reittivinkkejä: 
Karhujen pyörähdys
- Merkitty reitti Karhujen Pyörähdys n.15 km. Reitin varrella on Kaksoislammit, jossa on laavu ja tulentekopaikka upealla lampimaisemalla. Reitti on leveää hiekkatietä ja sopii kaiken tasoisille. Reitillä haastetta kaipaaville on k18 MTB-oikaisu (kierrettävissä).
Kytömetsän pyörähdys

- Merkitty reitti Kytömetsän pyörähdys n. 30 km. Reitin varrelta löytyy paljon upeita taukopaikkoja vesistöjen äärellä. Reitti on pääosin helppokulkuista latupohjaa/metsäautotietä. Vinkkinä Kiiskilampi taukopaikka!
Erkylänkierto

- Upeita maisemia ja haasteita tarjoava Erkylänkierto on kokeneemman pyöräilijän valinta. Reitti kulkee pitkin Erkylän vauhdikkaita neulaspolkuja ja leppoisampia hiekkatiepätkiä kauniissa maalaismaisemissa. Reitti on pituudeltaan noin. 30km.
Talvipyöräilyreitti lyhyt
- Kauniissa Sveitsin metsässä kulkeva lyhyempi (5km) ja helpompi versio talvipyöräilyreitistä. Merkattu keltaisella värillä.
Talvipyöräilyreitti pitkä
- Pidempi versio (10km) talvipyöräilyreitistä kulkee upean Sveitsin metsän läpi kohti Sveitsin Hiihtokeskusta. Reitti on monimuotoisempi. Haastavuutta reitille tuo kivasti mutkittelevat polut sekä mäet.

Katso kaikki reittivinkkimme

Ohjatut retket

Sähköinen fatbike- pyöräily upeassa luonnossa on mahtava elämys koko porukalle. Retki tarjoaa mahtavia maisemia, hauskaa yhdessäoloa ja ennen kaikkea hienoja maastopyöräilyreittejä. Retkiriemukkaat oppaamme antavat vinkkejä pyöräilyyn ja pitävät huolen, että ryhmä viihtyy ja liikkuu turvallisesti. 
Lue lisää


Talvipyöräily Sveitsissä

Sähköfatbiket ovat käytössä ympäri vuoden. Nyt voit kokea pohjoisen tuntureillakin suositun talvilajin Hyvinkään Sveitsissä. Huollettu talvipyöräilyreittimme kiemurtelee kauniin Sveitsin metsän alueella. Tule ja koe unohtumaton talvinen seikkailu.