• Toteutamme unohtumattomat luonto-ohjelmapalvelut yritysryhmille ja yksityisille liikkujille.

VARAA RYHMÄLLESI AKTIIVINEN PÄIVÄ LUONNOSSA

Järjestämme mieleenpainuvat tapahtumat  yritysryhmille ja yksityisille liikkujille. Retkillämme pääsette nauttimaan upeista hetkistä kauniissa luonnossa - eri vuodenaikoina. Kiinnostavat välineet, sopivasti vauhdikasta menoa, upeita maisemia, herkulliset tarjoilut ja yhdessä vietettyä laatuaikaa. Näistä on suositut retkemme tehty. Kokeneet oppaamme huolehtivat turvallisuudestanne ja varmistavat, että nautitte täysillä jokaisesta hetkestä. Hyvinkään Sveitsin lisäksi toimimme monessa upeassa kohteessa eteläisen Suomen alueella.
Sveitsi Rentin tapahtumat pyörivät ympäri vuoden, kausittain vaihtuvin aktiviteetein. Sähköfatbiket ovat käytössä ympärivuoden. Talvella järjestämme lisäksi lumikenkäretkiä. Kesäkaudella valikoimaamme kuuluvat Packraft- ja Sup melontaseikkailut.

Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumattomia hetkiä - mahtavien luontoaktiviteettien parissa!


Retkiesimerkkejä

Ohjattu maastopyöräily

Tämä sopii mainiosti, kun hakusessa on sitä itseään, eli pelkkää pyöräilyä. Sopii niin aloittelijoille, kuin kokeneille kuskeille. Reitti suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.
  • Kesto: 1 - 3 tuntia
  • Ryhmäkoko 1 - 35 hlöä

Kaffetauko Retki

Leppoisa lenkki sähköfatbikeilla luonnosta nauttien. Matkan varrella pidetään kahvitauko luonnon helmassa kera lähileipomon herkullisten korvapuustien.
  • Kesto: 2 tuntia.
  • Ryhmäkoko: 1 - 35 hlö

Metsämenu Retki

Retkellä pyöräillään sähköfatbikeilla upeita maastoja ja matkan varrella pysähdymme metsän siimekseen nauttimaan eräkokin valmistamasta herkullisesta metsämenusta.  
  • Kesto: 3 tuntia.  
  • Ryhmäkoko: 1 - 35 hlö
Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Yhteistyökumppanimme

Toimimme monessa upeassa luontokohteessa eteläisen Suomen alueella.  Hyvinkäällä kohteitamme ovat Sveitsin kuuluisa luonto, erämainen Kytäjä- Usmi ja Erkylän mahtavat maastopyöräilyreitit.

Tarjoamme aktiviteettejamme lisäksi mm. Nurmijärvellä Sääksin upeissa maisemissa, Karkkilan koskireiteillä, Lopen Poronpolulla, Nuuksion kansallispuistossa, Strömforsin ruukissa sekä Helsingissä keskuspuiston reiteillä ja Vuosaaren merenrannoilla.

Kumppanimme tarjoavat paitsi mahtavat maastot aktiviteetteihimme, myös mukavat tilat kokouksille, majoituksen sekä herkulliset tarjoilut. Ja mitä olisikaan suomalainen luontokokemus ilman saunaa? Kaikissa kohteissamme on tapahtuman yhteyteen varattavissa rentouttava sauna.

Vuokrakalustomme ja hinnasto

Vuokraamme laadukkaat ja kiinnostavat välineet monipuoliseen ulkoiluun.
  • eFatbiket, Fatbiket, Gravel- pyörät, lasten Fatbiket
  • Packraftit, SUP-laudat
  • Lumi- ja liukulumikengät

Henkilökunnaltamme saatte aina opastuksen välineisiin, sekä parhaat reittivinkit. Kuljetamme kalustoamme tarvittaessa myös luoksenne.
Lue lisää